Tips inzetten Indian Hair

Tips inzetten Clipin Extension

Het is heel makkelijk om de Clipin Extensions zelf in te zetten. Zie hieronder een duidelijke omschrijving:

Kam je haar goed uit. Het is het beste om nog geen haarverzorgingsproducten in te brengen. Zorg dat je haar droog is om het aanbrengen/inzetten van je KILLON Clipin Extension zo makkelijk mogelijk te maken. Verdeel je haar in een drievlak. Houd het bovenste gedeelte bij elkaar en gebruik een haarspeld om het bovenop je hoofd vast te zetten. Je maakt aan de achterkant van je hoofd een eerste scheiding (onderaan) en je zet de rest van het haar vast met een haarspeld. Toupeer de scheiding die je hebt gemaakt om meer houvast voor de clipjes te creëren en spray een klein beetje haarlak.

Plaats de eerste KILLON Clipin Extension op de scheiding die je net hebt getoupeerd. Gebruik als eerste de mat met 3 clipjes. Je start met het vastzetten van de middelste clip. Zet daarna aan beide kanten van je hoofd de andere twee clipjes vast. Maak een nieuwe horizontale scheiding op dezelfde manier als de eerste keer. Zorg dat deze scheiding een paar centimeter boven de vorige is. Gebruik hier de lange KILLON Clipin Extension met vier clipjes.

Er zitten een paar KILLON Clipin Extensions in de verpakking bestaande uit twee clipjes. Deze zijn bedoeld voor de zijkanten. Maak een paar centimeter boven je oren een scheiding en bevestig hier deze clipjes. Op deze manier creëer je overal dezelfde haarlengte rondom je hoofd. Bevestig de rest van je KILLON Clipin Extensions. Nu de lengte overal gelijk is, kun je de overige matten willekeurig vastzetten. Zet ze op dezelfde manier vast in je haar als bij de eerste Clipin Extensions. Bepaal zelf waar ze het mooiste staan in je eigen haar.

Als alle KILLON Clipin Extensions vast zitten, kun je je haar stylen zoals je het altijd doet. Zo kun je haarverzorgingsproducten en haaraccessoires gewoon gebruiken.

Tips inzetten Hair Jewel

De Hair Jewel hangt rondom de basis van je schedel (net onder de bolling van je schedel). De lengte van het haarstuk wordt bepaald vanaf dat punt, aan de achterkant van het hoofd. We raden je aan om de Hair Jewel te laten aanmeten door een professionele kapper. De kapper kan je namelijk ook een goed advies geven over de juiste kleur, de lengte en de structuur.

Het plaatsen van de Hair Jewel duurt niet langer dan 1 minuut. Plaats de Hair Jewel op het hoofd met het haarstuk aan de achterkant en het draadje een stukje achter de haargrens. Duw de Hair Jewel zachtjes naar beneden tot aan de oren. Haal de haren aan de bovenkant over het draad en het haarstuk heen met behulp van de bijgeleverde puntkam. De Hair Jewel is nu goed bevestigd. Als je er niet zeker van bent kan je het ook extra vastmaken met de bijgeleverde clips. Het transparante draad kan altijd op maat gemaakt worden, zodat het draagcomfort altijd optimaal is.


KILLON Extensions wasinstructies:

- Borstel je Extensions eerst goed uit voor je ze wast.
- Was de Extensions tenminste één keer per 2 weken met shampoo en conditioner om vetheid te voorkomen.
- Laat de shampoo eerst schuimen in je handen met warm water, masseer de shampoo vervolgens voorzichtig in de punten van de Extensions. Zorg dat je de Extensions NIET hardhandig schrobt.
- Spoel het haar uit met warm water tot er geen schuim meer vanaf komt.
- Breng de conditioner in het haar en laat het 3-5 minuten intrekken. Spoel vervolgens uit met warm water.
- Breng geen conditioner aan op de aanzet.
- Dep de Extensions voorzichtig droog met een handdoek, zonder hardhandig te wrijven.

KILLON Extensions drooginstructies:

- Spuit leave-in conditioner op de nog vochtige Extensions, gebruik dan een kam om het haar voorzichtig uit te kammen.
- Doe de Extensions niet in als je gaat slapen terwijl ze nog nat zijn.
- Laat de Extensions opdrogen op een handdoek.
- Voorkom direct contact met zonlicht.

Hoe onderhoudt je jouw KILLON Extensions:

- Borstel de Extensions vanaf de haarpunten naar de aanzet. Gebruik hiervoor onze KILLON Hair Brush. Trek NIET te hard aan het haar tijdens het borstelen.
- Serums houden het haar glimmend en zijdezacht, zorg dat je deze producten niet bij de aanzet aanbrengt.
- Gebruik alleen producten van hoge kwaliteit die de salon je aanraadt.

Welke verzorgingsproducten adviseren wij:

- Shampoo: geen proteïne in de shampoo. Het moet namelijk hydraterend werken (vocht inbrengend).
- Conditioner: geen keratine in de conditioner. Dit zorgt namelijk alleen maar voor het verharden van de Extensions. Je wilt juist dat het zacht en soepel blijft.
- Serum: nadat het haar is gewassen adviseren wij om er een olie in te doen (bijvoorbeeld Argan olie).

KILLON 100% Real Indian Hair

De Hair Jewel en Clipin Extension zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van 100% Indiaas haar. Ze zijn te verkrijgen in verschillende structuren, lengtes en kleuren. De producten zijn zorgvuldig geselecteerd en bovendien ook nog bijzonder scherp geprijsd. Welke look je ook kiest, met KILLON als verleidelijk wapen, krijg je de wereld aan je voeten.

Contact

KILLON
Banstraat 22 Huis
1071 JZ Amsterdam
info@killonbeauty.com

Direct contact