Entre Nous

KILLON ENTRE NOUS

Quality time met de inspirerende producten van KILLON? In alle rust laten we je zien hoe je de Hair Jewel en Clipin Extension aanbrengt en behandelt? Dat is KILLON Entre Nous.

Elkaar inspireren met de producten van KILLON als het stralende middelpunt. Dit is wat we voor ogen hadden toen we Entre Nous bedachten; een intiem en genoeglijk samenzijn van vrouwen zoals jij, van hairstyle-fashionistas tot Extensions-lovers.

Wat is de bedoeling van KILLON Entre Nous?

Het doel is tweeledig. Om te inspireren. Dus: wat zijn de mogelijkheden met onze producten? Wat kun je er allemaal mee doen? Het andere doel is om te instrueren. Om jou te trainen in hoe je onze verschillende Hair Extensions aanbrengt en behandelt. Zodoende weet je, voordat je besluit om Extensions te nemen, alles over onze producten.

Wat zijn de mogelijkheden?

Hoewel onze showroom dus volledig is ingericht om Entre Nous tot een onvergetelijk samenzijn te maken, waarbij een glas champagne natuurlijk niet mag ontbreken, is het ook mogelijk dat KILLON langskomt bij jou thuis.

Zie het als een stijlvolle, eigentijdse upgrade van de klassieke Tupperware Party. Maar in eerste instantie is de KILLON showroom dé uitgelezen plek om, ja, Entre Nous te zijn.

KILLON Entre Nous boeken?

Heel simpel. Neem contact met ons op om de diverse mogelijkheden door te spreken. Dat kan via mail of via ons telefoonnummer.

KILLON 100% Real Indian Hair

De Hair Jewel en Clipin Extension zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van 100% Indiaas haar. Ze zijn te verkrijgen in verschillende structuren, lengtes en kleuren. De producten zijn zorgvuldig geselecteerd en bovendien ook nog bijzonder scherp geprijsd. Welke look je ook kiest, met KILLON als verleidelijk wapen, krijg je de wereld aan je voeten.

Contact

KILLON
Banstraat 22 Huis
1071 JZ Amsterdam
info@killonbeauty.com

Direct contact