Hair Jewel (Flipin systeem)

De Flipin is het jongere, easy going zusje van de Clipin, een Hair Jewel bevestigd aan een draad en/of vier clipjes. In feite is het één grote Hair Extension, waardoor je (in tegenstelling tot de Clipin) slechts 1 laag hoeft aan te brengen. In één handomdraai wordt letterlijk je droomkapsel gecreëerd. En of je nu voor volumevermeerdering of verlenging gaat, alles is mogelijk met dit topproduct, dat ultra gemak aan een glamorous verschijning verbindt. De kwaliteit van het haar is exact hetzelfde als de Clipin.

De Hair Jewel is verkrijgbaar in verschillende structuren, kleuren en lengtes. Het heeft een breedte van 30 cm en het is 100 gram haar. De Extensions zijn remy gesorteerd en gemaakt van het beste, meest gezonde, echte haar available, in dit geval afkomstig uit India.

KILLON 100% Real Indian Hair

De Hair Jewel en Clipin Extension zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van 100% Indiaas haar. Ze zijn te verkrijgen in verschillende structuren, lengtes en kleuren. De producten zijn zorgvuldig geselecteerd en bovendien ook nog bijzonder scherp geprijsd. Welke look je ook kiest, met KILLON als verleidelijk wapen, krijg je de wereld aan je voeten.

Contact

KILLON
Banstraat 22 Huis
1071 JZ Amsterdam
info@killonbeauty.com

Direct contact