Perfect gestyled voor de feestdagen

Perfect gestyled voor de feestdagen

Wanneer het om de feestdagen gaat zijn er twee typen mensen te onderscheiden: de lovers en de haters. Val je in de eerste categorie, dan ben je waarschijnlijk al weken bezig met de voorbereidingen en ga je stralend de decembermaand in. Hoor je bij de laatste categorie, dan ben je waarschijnlijk al afgehaakt bij het lezen van de kop ;)

Goed, speciaal dus voor alle feestdagen-aanbidders: hoe zorg jij ervoor dat je een onuitwisbare indruk achterlaat wanneer je acte de présence geeft op die kerstborrel van je werk? Je wilt tenslotte toch stiekem wel onderwerp van gesprek zijn bij de mannen van kantoor. Met deze twee simpele tips helpen we je een handje op weg!

Tip 1: Less is more

Ga niet te ver met jezelf klaarmaken voor dat ene, speciale feest. Besef dat stoppen op een gegeven moment alleen maar goed doet. Je kunt beter voor een simpele, maar mooie jurk gaan dan dat je er straks als een opgetuigde kerstboom bij loopt. In deze categorie vallen dus ook je sieraden, schoenen en make-up. Weet wanneer het genoeg is. Wist je overigens dat de meeste mannen houden van eenvoud en een 'au naturel'-look? Doe er je voordeel mee!

Tip 2: Fixeer je hairdo

Niets frustrender dan een kapsel dat halverwege de avond uitzakt en er niet meer uitziet. Voorkom dat je continu je haar staat te checken in de wc-spiegel en zorg voor een kapsel dat de hele avond meegaat. Het blijven wel de feestdagen, dus het is zeker het moment om een keer voor iets 'anders dan anders' te gaan. Steek het op, ga voor een mooie lage vlecht of zet je haar in de krullers. Met de juiste producten en slimme trucs (schuifspeldjes!) creëer jij een coupe die meegaat tot in de kleine uurtjes. Probeer nu vast een aantal kapsels uit, zodat je jezelf op de betreffende avond relaxt kunt klaarmaken.

Wat je ook gaat doen de komende dagen, zorg dat je goed nadenkt over je look. Be critical en kijk goed naar jezelf. Zo maak ook jij die verpletterende indruk.

Hele fijne feestdagen & enjoy ladies!



KILLON 100% Real Indian Hair

De Hair Jewel en Clipin Extension zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van 100% Indiaas haar. Ze zijn te verkrijgen in verschillende structuren, lengtes en kleuren. De producten zijn zorgvuldig geselecteerd en bovendien ook nog bijzonder scherp geprijsd. Welke look je ook kiest, met KILLON als verleidelijk wapen, krijg je de wereld aan je voeten.

Contact

KILLON
Banstraat 22 Huis
1071 JZ Amsterdam
info@killonbeauty.com

Direct contact