We zaten te overdenken om alles maar in het Engels te gaan schrijven. KILLON was afgelopen weken namelijk overal en nergens te vinden!

KILLON is in Utrecht
Allereerst hebben we natuurlijk een succesvolle beurs in Utrecht achter de rug. De mensen stonden letterlijk in de rij uit interesse in onze KILLON Clipin Extensions, door het gemak waarmee ze aan te brengen zijn.

KILLON is in Azië
Vervolgens hebben we het vliegtuig gepakt voor een bezoek aan onze leverancier in Azië. We hebben de nieuwste technieken op gebied van extensions bekeken. Ook hebben we een bezoek gebracht aan de fabriek. Opnieuw hebben we geconstateerd dat de KILLON Clipin Extensions eerlijk en duurzaam worden geproduceerd. Iets waar wij uiteraard bijzonder veel waarde aan hechten! We kijken nu hoe we nieuwe producten van ons verlanglijstje de markt in kunnen schuiven. Binnenkort zal je niet alleen meer horen over KILLON Clipin Extensions, maar ook bijvoorbeeld over KILLON haarmatten. Vol inspiratie, bevestigingen en mooie ervaringen hebben we deze succesvolle meeting afgerond!

KILLON is in Duitsland
Na de vele nieuwe contacten en stijgende lijn in het aantal verkooppunten van de KILLON Clipin Extensions, kon de stap naar het buitenland niet uitblijven. KILLON ging internationaal! Het derde weekend van november stonden wij op de Beauty Live 2013- Beurs in de Kalkar Messe, Duitsland! Met de nieuwe verkooppunten bij onze oosterburen laten we met KILLON de sterke groei zien die we voor ogen hadden.

Nederland, maar ook buiten de Nederlandse grenzen, is klaar voor KILLON. Vol vertrouwen kijken wij hier naar de toekomst.

KILLON is… volop in actie!

Groeten,
Anouk

KILLON, Dangerously Beautiful