Een middenscheiding met weinig volume bovenin

Een duidelijke scheiding is hot en dan vooral de middenscheiding. Vele merken hebben op de catwalk een middenscheiding laten zien, zoals Acne, Valentino, Alexander McQueen en Isabel Marant. Echter is het natuurlijk altijd afhankelijk van je eigen haarvalling. Als je met kruinen zit en geen middenbaan kan pakken, dan is een zijscheiding uiteraard ook helemaal mooi. Zorg wel dat je de scheiding echt strak trekt.

Wat je veel ziet is een duidelijke scheiding gecombineerd met weinig volume aan de bovenkant. Als je een krultang inzet, begin dan iets lager.

Gezicht vrij en oren laten zien

Het is trendy om je haren in een scheiding of helemaal naar achteren te stylen met het haar achter de oren. Zo zijn zowel het gezicht als de oren volledig zichtbaar. Dit geeft een mooie frisse look en laat mooi al je features zien.

Vind je dat je lelijke of grote oren hebt? No worries! Een minder standaard oortje wordt ook gewaardeerd in de mode;-)

Weg met lagen

Probeer je lagen zo veel mogelijk uit te laten groeien, want lang haar op één lengte is de trend. Ook aan de voorkant mag je haar lang zijn.

Ook de blunt cut is nog steeds hip. Botte Lijnen maken nog steeds een opmars.

Troebele kleuren

In de trend rondom haarkleuren zien we veel troebele kleuren, een beetje ondefinieerbare kleuren. Denk aan zand- en beigeachtige tinten. Deze kleuren ogen ook veel natuurlijker omdat het dichtbij een natuurlijke haarkleur komt. In de herfst is het ook altijd mooi om de beige en goud tinten wat meer terug te toveren. De assige kleuren zijn dan weer top voor de zomer.

Lange en steile staart

Pak er maar een stijltang bij en maak je staart zo laag mogelijk. De messy paardenstaart maakt plaats voor de nette paardenstaart. Hoe minder losse plukjes, hoe beter. (Zo kan je je staart langer laten lijken).

KILLON Pure Russian en Indian Hair

Voor de Hair Weave en de Tape Extension gebruikt KILLON het pure slavic hair, dus het beste van het allerbeste. Russisch Haar is simpelweg het meest magnifieke, kostbaarste en ook zeldzaamste haarsoort voor Hair Extensions ter wereld. De Hair Jewel en Clipin Extension zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van 100% Indiaas haar. Ze zijn te verkrijgen in verschillende structuren, lengtes en kleuren.

Contact

KILLON
Banstraat 22 Huis
1071 JZ Amsterdam
+31 (0)20 20 44 530
info@killonbeauty.com