KILLON Topper Hair Party

De Topper Hair Party wordt al in verschillende salons door heel Nederland gegeven. Zie het als een vroegere Tupperware Party. Maar dan met KILLON Clipin Extensions. En KILLON kennende is het natuurlijk alles behalve truttig! Tijdens de Topper Hair Party word je eigen team in de kapsalon ook nog eens getraind op het gebruiken en inzetten van de Clipin Extensions.

Uit en thuis

De Topper Hair Party wordt gehouden op ieder KILLON Clipin verkooppunt. Een groep bestaat uit minimaal 5 en maximaal 25 deelnemers. Wil je thuis een ladies night houden? Geen probleem! De Topper Hair Party kan ook ingezet worden als een gezellige beautyavond voor jou en je vriendinnen. We komen dan bij jullie thuis langs.

Hoe werkt een Topper Hair Party?

Wij komen een avond gezellig langs in jouw salon of bij jou thuis. De genodigden krijgen een lekker glaasje bubbels en een klein hapje. Ondertussen kunnen de dames (of heren…) zelf ervaren wat de KILLON Clipins voor hun coupe doen! Het is een gezellige en ontspannen avond, waar ieders schoonheid centraal staat. Op de Topper Hair Party worden de Clipin Extensions verzorgd door KILLON. Het enige wat je hoeft te doen is de salon of een huis openstellen met een lekker drankje en eventueel een kleine bite. Wij regelen de andere ingrediënten voor een gegarandeerde top avond!

De KILLON Topper Hair Party boeken?

De eerste reeks van Topper Hair Parties is inmiddels geweest. Wat hebben we een hoop leuke reacties ontvangen! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de Topper Hair Party. We komen graag langs om jullie in ieder opzicht een mooie avond te bezorgen!

Tot snel op de Topper Hair Party!

De Topper Hair Party wordt al in verschillende salons door heel Nederland gegeven. Zie het als een vroegere Tupperware Party.

KILLON Pure Russian en Indian Hair

Voor de Hair Weave en de Tape Extension gebruikt KILLON het pure slavic hair, dus het beste van het allerbeste. Russisch Haar is simpelweg het meest magnifieke, kostbaarste en ook zeldzaamste haarsoort voor Hair Extensions ter wereld. De Hair Jewel en Clipin Extension zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van 100% Indiaas haar. Ze zijn te verkrijgen in verschillende structuren, lengtes en kleuren.

Contact

KILLON
Banstraat 22 Huis
1071 JZ Amsterdam
+31 (0)20 20 44 530
info@killonbeauty.com