Hair Brush

Een stoere KILLON Hair Brush met een witgelakt en 100% beukenhouten handvat. De borstelharen zijn gemaakt van wild zijn haar. De sterke haren zijn samen met langere nylon pinnen in het kussen geplaatst. 

De stoere KILLON Hair Brush, met een fraai, witgelakt en 100% beukenhouten handvat, is een absolute must have & must use voor vrouwen die hun Extensions serieus nemen. Zowel voor professionals als thuisgebruikers. De borstelharen zijn gemaakt van wild zwijn haar (zachte en flexibele haren), die de Extensions en het eigen haar in perfecte conditie houden en er een mooie shine aan geven. Doordat de sterke haren samen met een langere nylon pin in dunnere bundels in het kussen zijn geplaatst, is de borstel uitermate geschikt voor het klitvrij maken en verzorgen van fijn, normaal en lang haar. En natuurlijk van Extensions.

1. Wild zwijn haar. gecombineerd met langere nylon pinnen.
2. Witgelakt en 100% beukenhouten handvat.
3. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.
4. Hoge klanttevredenheid. 

Staal /b/o/borstel_verpakking_v4-sm.jpg
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

KILLON Pure Russian en Indian Hair

Voor de Hair Weave en de Tape Extension gebruikt KILLON het pure slavic hair, dus het beste van het allerbeste. Russisch Haar is simpelweg het meest magnifieke, kostbaarste en ook zeldzaamste haarsoort voor Hair Extensions ter wereld. De Hair Jewel en Clipin Extension zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van 100% Indiaas haar. Ze zijn te verkrijgen in verschillende structuren, lengtes en kleuren.

Contact

KILLON
Banstraat 22 Huis
1071 JZ Amsterdam
+31 (0)20 20 44 530
info@killonbeauty.com