Hair Brush

Een stoere KILLON Hair Brush met een witgelakt en 100% beukenhouten handvat. De borstelharen zijn gemaakt van wild zijn haar. De sterke haren zijn samen met langere nylon pinnen in het kussen geplaatst. 

De stoere KILLON Hair Brush, met een fraai, witgelakt en 100% beukenhouten handvat, is een absolute must have & must use voor vrouwen die hun Extensions serieus nemen. Zowel voor professionals als thuisgebruikers. De borstelharen zijn gemaakt van wild zwijn haar (zachte en flexibele haren), die de Extensions en het eigen haar in perfecte conditie houden en er een mooie shine aan geven. Doordat de sterke haren samen met een langere nylon pin in dunnere bundels in het kussen zijn geplaatst, is de borstel uitermate geschikt voor het klitvrij maken en verzorgen van fijn, normaal en lang haar. En natuurlijk van Extensions.

1. Wild zwijn haar. gecombineerd met langere nylon pinnen.
2. Witgelakt en 100% beukenhouten handvat.
3. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.
4. Hoge klanttevredenheid. 

Staal /b/o/borstel_verpakking_v4-sm.jpg
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
KILLON Hair Jewel en Clipin Extensions

De Hair Jewel en Clipin Extensions van KILLON zijn te verkrijgen in verschillende structuren, lengtes en kleuren. De Hair Jewel en Clipin Extensions zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van 100% Indiaas haar. De stevige clips en het draad maken het makkelijk de Extensions zelf in te zetten.

Contact

KILLON
Banstraat 22 Huis
1071 JZ Amsterdam
+31 (0)20 20 44 530
info@killonbeauty.com