Exclusive Hair Weave

Russisch Haar (slavic hair) is simpelweg het meest magnifieke, kostbaarste en ook zeldzaamste haarsoort voor Hair Extensions ter wereld. Werkelijk niets kan hier tegenop. Niet in kwaliteit en niet in duurzaamheid. En KILLON voert het! Voor twee nieuwe producten gebruiken we pure slavic hair, dus het beste van het allerbeste. Eén van die geweldige producten is de Hair Weave, waarin in dit geval het russisch haar is vastgeweven aan een koord (weave = weven).

We kunnen dit puur natuur product handgeweven (flinterdunne inzetrand) en machinaal (iets dikke rand) aanbieden. De Hair Weave kan op verschillende manier in het haar bevestigd worden (microrings of door middel van vlechten).

KILLON Pure Russian en Indian Hair

Voor de Hair Weave en de Tape Extension gebruikt KILLON het pure slavic hair, dus het beste van het allerbeste. Russisch Haar is simpelweg het meest magnifieke, kostbaarste en ook zeldzaamste haarsoort voor Hair Extensions ter wereld. De Hair Jewel en Clipin Extension zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van 100% Indiaas haar. Ze zijn te verkrijgen in verschillende structuren, lengtes en kleuren.

Contact

KILLON
Banstraat 22 Huis
1071 JZ Amsterdam
+31 (0)20 20 44 530
info@killonbeauty.com