‘Ik ben Tirza. In mijn werk ontmoet ik talloze mensen waarvoor ik zeer representatief eruit moet zien- wat ik fantastisch vind-maar in mijn vrije tijd doe ik niets liever dan mijn haar los gooien. Letterlijk. Maar nu komt het: er valt zo weinig los te gooien. Ik heb dun blond haar en ik wil VOL haar. Hoor je me? Mooi vol haar dat met een beetje föhnen goed in model zit. En nee, ik wil niet meer dan 3000 euro per jaar uitgeven aan de kapper; ik wil een doe-het-zelf-tip. Van KILLON. Jullie hebben vast een sprankelend advies voor me.’

‘Ha Tirza',

En of wij een sprankelend advies hebben. We kennen het klappen van de dunharige zweep. Blond haar is vaak iets minder vol van nature en dat zien we natuurlijk graag anders. We hebben nieuws voor je: er is een heel nieuw kleurenpalet in ons assortiment bijgekomen. Lichtblond, donkerblond, heel erg lichtblond... We hebben alles! En zo’n mooie set Clipin Extensions zorgt er ook voor dat jij weer gaat shinen. Of dat nu op je werk is met je haar strak naar achteren, of op de dansvloer, het ziet er heel natuurlijk en fris uit. Echt waar; wij zweren erbij.

‘Als je haar maar goed zit’ mag inmiddels een cliché zijn, maar die zijn niet voor niks zo... Precies! We hopen dat we jou hebben kunnen helpen en dat we je nog vaak op onze website treffen.

Wij vrouwen rocken deze wereld. SPREAD THE WORD, LADIES!

KILLON, dangerously beautiful