We love Ibiza

We love Ibiza

Ibiza: zonnig eiland in de Middellandse Zee en onze topfavoriet! Ibiza is een heerlijke bestemming voor een zwoele zomervakantie met je grote liefde, maar ook de perfecte plek voor een uitbundig weekend weg met je beste vriendinnen! Het imago van “feesteiland" wordt natuurlijk gevormd door alles wat plaatsvindt in en rond Ibiza Stad. Hier vind je de beste clubs, hipste strandtenten en struikel je werkelijk over de mooie mensen, modellen en BN'ers. De nieuwste modetrends en op-en-top verzorgde kapsels maken het een waar feest om hier rond te lopen en inspiratie op te doen.

Het wereldberoemde nachtleven van Ibiza voert je mee tot in de kleine uurtjes en wat je muzieksmaak ook is, op het eiland vind je het! Toch zijn het voornamelijk de grote clubs die de meeste aandacht trekken. Zo mag je openluchtclub “Ushuaïa”, waar Avicii, David Guetta en Martin Garrix – naast vele andere grote namen – iedere zomer weer zorgen voor onvergetelijke clubavonden, eigenlijk niet missen. Ben je fan van dit soort grote feesten? Zet dan zeker de bekende clubs als “Pacha”, “Anmesia” en “Privilege” ook op de partylist!

Ga je voor de meer relaxte variant? Lekker uitgebreid dineren om daarna met een cocktail in je hand nog even lekker te dansen bij een kleine strandtent? Op Ibiza vind je gelukkig ook de wat kleinere, intieme plekken om van de ondergaande zon en lekkere muziek te genieten. Zo kun je een tijdens je vakantie een perfecte mix samenstellen van grote feesten en ontspannen avondjes.

Op de lijst van relaxte strandtenten mag “Sunset Ashram” in Cala Comte absoluut niet ontbreken. Hier is – ondanks dat het in de zomer soms best druk kan worden – het laidback hippiesfeertje nog voelbaar aanwezig. Tenslotte moet je voor de ultieme combinatie van een heerlijke loungesfeer en leuke feestjes bij strandtent “El Chiringuito” – in diverse plaatsen zoals Es Cavallet en Cala Tarida –  zijn.

Waar jouw zomer je ook heen mag brengen, met KILLON wordt het overal sexy en hot!

Have fun ladies!



KILLON 100% Real Indian Hair

De Hair Jewel en Clipin Extension zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van 100% Indiaas haar. Ze zijn te verkrijgen in verschillende structuren, lengtes en kleuren. De producten zijn zorgvuldig geselecteerd en bovendien ook nog bijzonder scherp geprijsd. Welke look je ook kiest, met KILLON als verleidelijk wapen, krijg je de wereld aan je voeten.

Contact

KILLON
Banstraat 22 Huis
1071 JZ Amsterdam
info@killonbeauty.com

Direct contact