We are ready for the Beauty Trade Utrecht

We are ready for the Beauty Trade Utrecht

We zitten nog vol met onze gedachte bij welke kleur Fringe bikini je het ultieme strandgevoel geeft! Welke kleur Clipin Extensions passen daar dan weer bij? Ohhh HELP;-)! KILLON denkt ook alvast vooruit. De Beautybeurs in Utrecht is inmiddels vastgelegd.

Van zaterdag 13 t/m maandag 15 september staat KILLON op de Beautybeurs ‘Beauty Salon dimensions’ in Utrecht.

Ook dit jaar vind je er weer heel veel nieuwtjes. Het is dé vakbeurs voor de kappersbranche en schoonheidsverzorging. Drie dagen lang vol inspirerende presentaties, uitproberen van producten, meer te weten komen over de ins en outs over haar en haarproducten, make-up en schoonheidsproducten.

Laat je vooral ook verrassen door één van onze KILLON Clipin Extension specialisten. Daar wil jij als style-lover natuurlijk niks van missen!

Voor meer info over de beurs, klik hier!  

Kom naar Hal 1, standnummer D.103! Je vindt hier uiteraard de basiscollectie en onze nieuwste kleuren Clipin Extensions.

Tot dan!

KILLON, dangerously beautifuf


'Beauty is the eye of the beholder. Never forget that a smiling face doesn't always mean a smiling hart...'



KILLON 100% Real Indian Hair

De Hair Jewel en Clipin Extension zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van 100% Indiaas haar. Ze zijn te verkrijgen in verschillende structuren, lengtes en kleuren. De producten zijn zorgvuldig geselecteerd en bovendien ook nog bijzonder scherp geprijsd. Welke look je ook kiest, met KILLON als verleidelijk wapen, krijg je de wereld aan je voeten.

Contact

KILLON
Banstraat 22 Huis
1071 JZ Amsterdam
info@killonbeauty.com

Direct contact