Wat een jaar was 2017

Wat een jaar was 2017

Time flies when you're having fun! Over een paar dagen is het alweer Kerst en de week daarop Oud & Nieuw. Wat ging het afgelopen jaar snel voorbij! Maar we hebben dan ook heel, heel veel plezier gehad. En succes niet te vergeten!

Onvoorstelbaar wat er in 2017 met KILLON is gebeurd. Het was voor ons een jaar vol glamour, positieve veranderingen en niet te stoppen groei. We hebben producten erbij gekregen (de Hair Jewel, de Hair Brush), we hebben nieuwe kleuren geïntroduceerd en een stijlvollere verpakking. Ook werd de vernieuwde site gelanceerd, waarop het o.a. nog gemakkelijker bestellen is.

En dan wordt het straks 2018 en gaan we met al het moois dat we erbij hebben gekregen in 2017 en met alles waar we voor staan – voor stijl, kracht, vrouwelijkheid, beauty en glamour – helemaal los, geloof ons maar!

Zo zijn we volop bezig met het realiseren van onze nieuwe showroom. Volgend jaar wordt een jaar dat in het teken zal staan van inspireren. In ons nieuwe pand, dat het kloppende hart van KILLON wordt, gaan we inspiratiedagen en trainingen geven. Waar we laten zien wat je allemaal met Extensions kunt doen. Via social media willen we die momenten aankondigen en vastleggen. Ja, we willen je volop inspireren. En op die manier iets terug geven voor het vertrouwen dat je ons in 2017 hebt gegeven.

Want mede dankzij jou kan KILLON Beauty het jaar vreugdevol afsluiten, kunnen we terugkijken op louter hoogtepunten en vooruit kijken naar een 2018 vol opportunities!

Rest ons je een fantastische, mooie en liefdevolle Kerst te wensen, een knallend Oud & Nieuw en een gelukkig, gezond 2018, waarin al je dromen en wensen uitkomen...

Love KILLON KILLON 100% Real Indian Hair

De Hair Jewel en Clipin Extension zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van 100% Indiaas haar. Ze zijn te verkrijgen in verschillende structuren, lengtes en kleuren. De producten zijn zorgvuldig geselecteerd en bovendien ook nog bijzonder scherp geprijsd. Welke look je ook kiest, met KILLON als verleidelijk wapen, krijg je de wereld aan je voeten.

Contact

KILLON
Banstraat 22 Huis
1071 JZ Amsterdam
info@killonbeauty.com

Direct contact