Twee nieuwe sensationele producten

Twee nieuwe sensationele producten

In de vorige blog kon je het al merken aan ons. We zijn happy! En het lijkt wel of we met de dag  blijer worden.

's Ochtends worden we wakker met een brede glimlach op ons gezicht. En dat is een gemoedstoestand waar jij straks ook de vruchten van gaat plukken...Want we hebben geweldig nieuws!

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen. Rond juni komen we niet met één nieuw product, maar met twee nieuwe producten! KILLON Beauty gaat mee met de trend en introduceert de Haarmatten en de Tape Extensions. Onze slogan is: 'I take pleasure in attracting, seducing and achieving'. En met deze twee nieuwe, sensationele toevoegingen aan ons assortiment komen aantrekken, verleiden en realiseren straks nog dichterbij.

We komen binnenkort uitgebreid terug op hoe onze nieuwe producten werken en met wat voor adembenemende resultaten. Op dit moment zijn we druk bezig met het design van de verpakkingen en met voorbereiden van de lancering. Spannend!

Vooral omdat die voorbereidingen gelijk opgaan met al het andere fraais en fijns dat we straks te bieden hebben. Zo is onze KILLON Showroom zo goed als af en dan hebben we eindelijk onze lang gewenste, unieke thuisbasis, waar we klanten kunnen ontvangen, trainingen gaan geven, waar topper hair parties zullen plaatsvinden en we inspiratiefilmpjes gaan schieten.

Of dat allemaal niet genoeg is, komen we straks ook nog met een uitbreiding van mooie nieuwe kleuren voor de Hair Jewel en de Clipin Extension en hebben we ons ingeschreven voor de Hair X-Perience op 3 en 4 juni in de Evenementenhal in Gorinchem.

Ja, ons leven is een feest op dit moment! En we zouden het super vinden als je met ons mee viert...KILLON 100% Real Indian Hair

De Hair Jewel en Clipin Extension zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van 100% Indiaas haar. Ze zijn te verkrijgen in verschillende structuren, lengtes en kleuren. De producten zijn zorgvuldig geselecteerd en bovendien ook nog bijzonder scherp geprijsd. Welke look je ook kiest, met KILLON als verleidelijk wapen, krijg je de wereld aan je voeten.

Contact

KILLON
Banstraat 22 Huis
1071 JZ Amsterdam
info@killonbeauty.com

Direct contact