Terwijl je met één oog TV kijkt, en je met je andere oog een magazine doorbladert, valt je aandacht op een geweldige jurk. Meteen de volgende ochtend bel je het verkoopadres, laat je maat weghangen en belooft hem die dag nog te komen passen. Met je tassen vol kerstcadeaus aan weerszijde van het stuur, fiets je tegen de wind in op weg naar je eyecatcher. Je hebt je doel duidelijk voor ogen: jij gaat als Femme Fatale de feestdagen doorbrengen.

De verkoopster reikt je het jurkje aan en je loopt naar de paskamer. Je stapt in het jurkje en ritst 'm dicht. Je draait een kwartslag, kijkt met je hoofd gedraaid in de spiegel naar je rugdecolleté en lacht. De verkoopster complimenteert je dat het geheel erg mooi oogt.

Een zucht van tevredenheid. Alhoewel... There is something missing. Iets wat het geheel afmaakt; de finishing touch. Bedenkelijk kijk je in de spiegel. Aha! Je houdt je haar omhoog met je handen. Of moet het los? Of toch opgestoken? Eén ding is zeker: jij wilt glanzende, verzorgde lokken, die je zowel opgestoken als los kunt dragen.

Tsja, en als je dat hebt bedacht, dat je haar er volumineus en glossy moet uitzien, dan weet jij natuurlijk waar je moet zijn. Bij KILLON! Wij helpen je graag met de perfecte match als het gaat om je haar. Wil je zelf niet hoeven stressen met je kapsel? Dan kun je terecht bij onze kapsalons. Zij kunnen je precies adviseren wat jou staat en kunnen je duidelijk laten zien hoe je de Clipin Extensions aanbrengt.

KILLON wenst je een heel fijne Kerst toe en een knallend 2013. We zien je in het nieuwe jaar graag weer terug op onze website en Facebook.

Shiny kerstgroet,

KILLON, dangerously beautiful