Pittige acties KILLON Clipin Extensions

Pittige acties KILLON Clipin Extensions

De decembermaand pakt duur uit. En naast alle cadeaus voor vrienden en familie, moet je er zelf ook nog charming & decent uitzien. KILLON komt je tegemoet met een aantal verleidelijke acties.

Ten eerste is daar onze winactie, te vinden in het blad Girlz. Girlz geeft maar liefst 30 setjes KILLON Clipin Extensions synthetisch weg. Zomaar. Het enige wat je hoeft te doen, is een foto van jouw inspiratiebron te sturen; de celeb die jou prikkelt als het gaat om je looks. Lieke van Lexmond, Doutzen Kroes of Nicole Richie? You name it. Haast je, want je kunt tot 12 december meedingen.

Naast deze winactie geeft Ladytalk een mooie korting. Op zoek naar een origineel cadeau? KILLON weet raad! Op onze website vind je voor ieder haar de passende Clipin Extensions. ‘Maar ik heb donkerblond haar... Ook dan. En zwart haar? Ook!’ En deze maand maakt Ladytalk je ook nog eens gelukkig met een korting van 15%.  

Intussen heeft KILLON er ook nog een grote partner bij: Beautybox! Maandelijks brengen zij de beste beauty producten bij je thuis. Een box die je echt niet mag missen. 

Voor nu: als je nieuwsgierig bent geworden naar onze Clipin Extensions, vergeet dan niet langs te gaan bij één van onze verkooppunten. Zij adviseren je als een echte KILLON expert over het inbrengen van de Clipin Extensions, knippen het op lengte en modeleren het voor een speciaal event. 

Have fun! 

KILLON, dangerously beautiful



KILLON 100% Real Indian Hair

De Hair Jewel en Clipin Extension zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van 100% Indiaas haar. Ze zijn te verkrijgen in verschillende structuren, lengtes en kleuren. De producten zijn zorgvuldig geselecteerd en bovendien ook nog bijzonder scherp geprijsd. Welke look je ook kiest, met KILLON als verleidelijk wapen, krijg je de wereld aan je voeten.

Contact

KILLON
Banstraat 22 Huis
1071 JZ Amsterdam
info@killonbeauty.com

Direct contact