Perfect day at the beach

Perfect day at the beach

Ahhh, de warmte van de zon op je schouders, het rustgevende geluid van de golven in de branding, de geur van zonnebrand en zand... Niets fijner dan een zomerse dag op het strand. Spreid je handdoek uit en ga lekker liggen met de laatste tijdschriften of sluit je ogen en geniet van al die heerlijke strandgeluiden om je heen. Je werkt sowieso aan je kleurtje, waardoor al je kleding straks zoveel beter staat. Denk je eens in hoe jij vanavond het terras op loopt in dat witte zomerjurkje...

En bij dat zomerjurkje hoort natuurlijk mooi verzorgd haar. Maar hoe krijg je dat nu voor elkaar na een lange dag op het strand? Het zwemmen in zout zeewater is heerlijk om even af te koelen, maar de impact ervan – in combinatie met zonlicht – kan redelijk heftig zijn. Zorg er sowieso voor dat je geen elastiekje draagt als je het water in gaat. Het kan je haar beschadigen en zelfs laten breken! Spoel hoe dan ook je haar direct uit met schoon water nadat je uit zee komt en draag het liefst een doek, petje of hoed om je haar tegen het zonlicht te beschermen.

En na jouw perfect day at the beach? Dan denk je gelijk vooruit, naar jouw fun night out met the girls! Waar gaan jullie vanavond cocktails drinken? Maar wacht, voordat je gedachten afdwalen naar de avond heb je nog iets veel belangrijkers te doen! Zorg dat je outfit en haar tiptop in orde zijn. Als je look klopt, kan de avond alleen nog maar een succes worden.

Golvend, lang, glanzend haar is de droom van de meeste vrouwen en tevens dé perfecte hairstyle voor een zwoele zomeravond. Onze tip voor golvend haar, zonder dat je gebruik hoeft te maken van (soms schadelijke) hitte? Spoel je haar direct bij thuiskomst van het strand uit met lauwwarm water, was het met een goede, milde shampoo en gebruik een verzorgende conditioner. Direct daarna gebruik je een verzorgend stylingproduct en verdeel je je haar in meerdere vlakken. Ga wel netjes te werk en zorg voor een strakke middenscheiding. Hoe meer vlechtjes, hoe meer waves je straks in je haar hebt. Ga lekker in de tuin of op je balkon zitten en na een paar uurtjes haal je alles los. Sexyness gegarandeerd!

Met je spannende witte zomerjurkje en wavy beachhair heb je jouw killer look te pakken! Dat de nacht maar lang mag duren...



KILLON 100% Real Indian Hair

De Hair Jewel en Clipin Extension zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van 100% Indiaas haar. Ze zijn te verkrijgen in verschillende structuren, lengtes en kleuren. De producten zijn zorgvuldig geselecteerd en bovendien ook nog bijzonder scherp geprijsd. Welke look je ook kiest, met KILLON als verleidelijk wapen, krijg je de wereld aan je voeten.

Contact

KILLON
Banstraat 22 Huis
1071 JZ Amsterdam
info@killonbeauty.com

Direct contact