New Look & Feel KILLON

New Look & Feel KILLON

Hoe vind je onze nieuwe omgeving?  Zelf zijn we super blij met onze vernieuwde website, die in onze ogen helemaal anders is geworden. En dan anders in de zin van beter, professioneler, mooier, gestroomlijnder en misschien wel het allerbelangrijkste: eenvoudiger te navigeren. In gebruik net zo eenvoudig als de Clipin en Flipin zelf.

Een website maken of vernieuwen kun je zien als het verbouwen van een woning. Het is nooit af!   

Maar nu mogen we met gepaste trots concluderen dat met het nieuwe 'onderkomen' KILLON als een huis staat. De afgelopen maanden hebben we proef gedraaid, we hebben de kinderziektes eruit gehaald en nu is alles zoals het moet zijn.

De nieuwe producten die we vorig jaar hebben geïntroduceerd, De Flipin (het jongere, easy going zusje van de Clipin), de geweldige allround KILLON Hair Brush en de nieuwe kleuren, hebben inmiddels een vertrouwde plek in onze collectie gekregen. De nieuwe verpakking is ook ingeburgerd en wordt overal goed ontvangen. Neem gewoons eens rustig een kijkje hier. Maar aarzel niet te lang om onze nieuwe producten te bestellen, want daar ga je geen spijt van krijgen!

Overigens, als je denkt dat we na alle inspanningen van de afgelopen maanden nu gas terug gaan nemen, heb je het mis. Zo waren we laatst in Kortrijk, België, op de Hair Project. Op deze grootse kappersbeurs van de Benelux hadden we enorm veel bekijks op onze stand en maakten we veel vrouwen heel gelukkig...

Dat is misschien wel de mooiste bijkomstigheid van KILLON. Dat we zoveel blije gezichten en mooie hoofden zien!



KILLON 100% Real Indian Hair

De Hair Jewel en Clipin Extension zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van 100% Indiaas haar. Ze zijn te verkrijgen in verschillende structuren, lengtes en kleuren. De producten zijn zorgvuldig geselecteerd en bovendien ook nog bijzonder scherp geprijsd. Welke look je ook kiest, met KILLON als verleidelijk wapen, krijg je de wereld aan je voeten.

Contact

KILLON
Banstraat 22 Huis
1071 JZ Amsterdam
info@killonbeauty.com

Direct contact