KILLON houdt niet van stilstand. Net als in 2012 gaan we ook dit jaar weer vlammen op verschillende beurzen, maar ook brengen we opnieuw vele bezoeken aan kapsalons door heel Nederland. Want zij kunnen jou precies laten zien hoe je de Clipin Extensions aanbrengt. Ook voor vrouwen met twee linkerhanden.

Waar we ons verder op verheugen, is een bezoek aan onze fabrikant in Azië, om een geheel nieuwe lijn voor KILLON te bespreken. Vanaf volgend jaar bestel je bij KILLON naast Extensions ook haarmatten. ‘Jullie staan niet stil.’ Nee, precies, dat zeiden we al.

We gaan ook in 2013 weer een classy spektakel ervan maken. KILLON kent een tomeloze ambitie en daardoor ook een snelle groei. Vinden we belangrijk. Tussen de bedrijven door krijgen we geregeld feedback van onze specialisten, die ons erop attenderen wanneer een product niet werkt zoals we het voor ogen hadden. We zitten er bovenop. 

KILLON benadert iedereen persoonlijk, zodat de klant met elke vraag of bestelling bij ons terecht kan. Salons hoeven niet voor een bepaald bedrag onze producten te kopen, maar kunnen ook één setje kopen als ze dat nodig hebben. En... wat we ook erg belangrijk vinden, is dat klanten tevreden zijn met onze goede prijskwaliteitverhouding.

Je begrijpt het, KILLON hoopt dit alles voort te zetten het komend jaar.

Hadden we al gezegd dat we gaan vlammen? Volg ons op Facebook voor speciale kortingen en leuke winacties. En tussendoor... kijk je op onze website!

KILLON, dangerously beautiful