KILLON op de vakbeurs Uiterlijke Verzorging Hardenberg

KILLON op de vakbeurs Uiterlijke Verzorging Hardenberg

It is almost time for the summer!!

Vandaar dat KILLON heeft besloten om vlak voor de zomer nog eens deel te nemen aan de vakbeurs 'Uiterlijke Verzorging' in Hardenberg. Get the summer vibe en verwen jezelf tijdens de beurs op een uitdagende 'Beach Hair Look'. 

Op de beurs vind je alles over make-up, schoonheidsproducten en verzorging (innerlijk en uiterlijk). Natuurlijk komen de ins en outs over haar en haarproducten ook weer ruimschoots aan bod.

Voor meer info over de beurs, klik hier!  

KILLON zal drie dagen knallen op 24, 25 en 26 mei. Dat is dus al over twee weken?! Wij vliegen verder, want we moeten nog genoeg regelen om de show te stelen op deze meer dan gezellige vakbeurs. 

Don't miss it en kom naar de KILLON stand (nummer 245).
Laat je verrassen door één van onze KILLON Clipin Extension specialisten. We kunnen nu alvast verklappen dat er mooie nieuwe kleuren zijn toegevoegd en dat we leuke beursaanbiedingen hebben. 

Hopelijk tot dan!

KILLON, dangerously beautiful



KILLON 100% Real Indian Hair

De Hair Jewel en Clipin Extension zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van 100% Indiaas haar. Ze zijn te verkrijgen in verschillende structuren, lengtes en kleuren. De producten zijn zorgvuldig geselecteerd en bovendien ook nog bijzonder scherp geprijsd. Welke look je ook kiest, met KILLON als verleidelijk wapen, krijg je de wereld aan je voeten.

Contact

KILLON
Banstraat 22 Huis
1071 JZ Amsterdam
info@killonbeauty.com

Direct contact