KILLON knalt met killer-look competitie

KILLON knalt met killer-look competitie

Diners. Champagne. Borrels. Glitters. Het waren waanzinnige dagen, waarin veel mooie momenten én extra kilo’s zijn verzameld. Maar nu is het weer tijd om vol gas te gaan. We zitten boordevol energie en lopen over van goede plannen!

Om te beginnen: De stijgende lijn van afgelopen jaar willen we graag voortzetten. We willen nog meer mensen kennis laten maken met onze betaalbare en eenvoudig in te zetten Clipin Extensions. De agenda loopt vol met beurzen en evenementen waar we komende maanden luid en duidelijk aanwezig zullen zijn! Op 29 maart is KILLON al te vinden op de ‘Beauty Beurs’ in Utrecht. En de vakbeurs 'Uiterlijke Verzorging' in Hardenberg op 24 mei gaan we kennis laten maken met de verleidelijke & sexy looks van onze KILLON Clipin Extensions.

Kom zeker gezellig bij onze stand langs om gedag te zeggen!
Maar het leven draait niet allemaal om zaken. KILLON wil ook fun! KILLON wil actie!

Daarom staan er voor komende maanden ook weer spetterende acties gepland. Ben je benieuwd hoe je daaraan mee kan doen? Meld je snel aan voor onze nieuwsbrief, om geïnformeerd te blijven over al onze leuke prijzen en evenementen!

Like hier ook onze Facebook pagina om als eerste op de hoogte te zijn van onze nieuwste acties!


KILLON kicked-off 2014! Dat betekent maar één ding: tot snel!



KILLON 100% Real Indian Hair

De Hair Jewel en Clipin Extension zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van 100% Indiaas haar. Ze zijn te verkrijgen in verschillende structuren, lengtes en kleuren. De producten zijn zorgvuldig geselecteerd en bovendien ook nog bijzonder scherp geprijsd. Welke look je ook kiest, met KILLON als verleidelijk wapen, krijg je de wereld aan je voeten.

Contact

KILLON
Banstraat 22 Huis
1071 JZ Amsterdam
info@killonbeauty.com

Direct contact