Ok, KILLON wil graag onderscheidend zijn. Dat hebben we het afgelopen jaar wel bewezen. De beste kwaliteit kunnen bieden voor de scherpste prijs staat vooraan. Daarnaast hebben we onze eigen ideeën, maar luisteren altijd naar geluiden in de markt. Ook lanceren we unieke evenementen die nieuw zijn in de branche.

Maar met een ding is KILLON niet onderscheidend. Verre van onderscheidend, zelfs. Rond deze tijd van het jaar kijken wij ook graag even terug op het afgelopen jaar. Net als de rest van de wereld.

Een jaar terug is de officiële kick-off geweest van KILLON. De Clipin Extensions vonden in moordend tempo meer verkooppunten. Ook hebben we via de website veel meiden blij gemaakt die binnen een handomdraai zelf een nieuwe look in elkaar draaiden. Met steeds meer geweldige kleuren om strak voor de dag te komen.

De Topper Hair Party is gelanceerd. De naam zegt het al: een top avond, een Tupperware party, maar dan met Clipin Extensions. Er wordt volop geëxperimenteerd met verrassende looks en volle lange haardossen!

KILLON is de beurs op gegaan. Letterlijk dan. De Beauty Beurs in Utrecht was zo'n succes, dat tekenen voor een buitenlandse beurs geen moeilijke beslissing was. Jawohl, KILLON ging internationaal! En Duitsland leek te wachten op onze Clipin Extensions. De dames stonden zelfs in de rij! Zij in de rij, wij blij!

Tijdens het bezoek aan onze leverancier in Azië hebben we alle wensen en feedback meegenomen, om een nog mooier assortiment te kunnen samenstellen.

Wat een opsomming van grote gebeurtenissen. Daar zijn we zelf stiekem al van onder de indruk.

Maar bovenal zijn we apentrots dat je KILLON gevonden hebt. We ontvangen veel positieve reacties. Dat is precies waar wij het voor doen. Dank daarvoor!

KILLON wenst iedereen stralende feestdagen en een ‘dangerously beautiful’ 2014.

Tot volgend jaar!

Anouk

KILLON, Dangerouslys Beautiful