KILLON hoopt je snel te begroeten

KILLON hoopt je snel te begroeten

Kerstmis brengt altijd de beste herinneringen naar boven. Van betoverende versieringen en fraai aangeklede winkels en van sexy, stijlvolle ladies, die er extra feestelijk en glamorous uitzien. 

Als we aan Kerstmis denken, realiseren we ons ook dat het een cadeau is om aan KILLON Beauty te mogen werken. Want wat is het overweldigend om in dit jaargetij vrouwen te zien shinen met onze Extensions! 

Bovendien zijn de reacties op onze producten en de reacties op onze manier van werken, namelijk altijd klantvriendelijk, unaniem lovend. En ook dat voelt heel erg goed. Onze succes story kun je letterlijk volgen op Instagram en Facebook.

Niet alleen lees en zie je daar alles over KILLON Beauty, maar krijg je ook het laatste nieuws over haarstijlen en brengen we mooie foto's en verhalen over de wereld van glitter, glamour en Extensions. Daarnaast kun je op de hoogte worden gehouden van meer KILLON Nieuws, met regelmatig speciale acties, door lid te worden van onze newsletter.

Op Facebook schreven we het al laatst. Steeds meer vrouwen, ook de rijksten der aarde, geven zich over aan het gemak en het maximale beauty-effect van Extensions.

Als je ons volgt op social media of via de newsletter gaat er een nieuwe wereld voor je open;-)!

Dat beloven we je.

Love KILLON



KILLON 100% Real Indian Hair

De Hair Jewel en Clipin Extension zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van 100% Indiaas haar. Ze zijn te verkrijgen in verschillende structuren, lengtes en kleuren. De producten zijn zorgvuldig geselecteerd en bovendien ook nog bijzonder scherp geprijsd. Welke look je ook kiest, met KILLON als verleidelijk wapen, krijg je de wereld aan je voeten.

Contact

KILLON
Banstraat 22 Huis
1071 JZ Amsterdam
info@killonbeauty.com

Direct contact