KILLON Beauty inspireert

KILLON Beauty inspireert

We hopen zo dat het nieuwe jaar voor jou net zo spetterend is begonnen als die voor ons van start is gegaan. Van even bijkomen van de feestdagen en de jaarwisseling is nauwelijks sprake geweest. En dat is prima, want we hadden in onze blog van december al aangegeven dat we in 2018 met  alles waar we voor staan – voor stijl, kracht, vrouwelijkheid, beauty en glamour – helemaal los zouden gaan.

Het jaar was nog niet goed en wel begonnen of we waren meteen bezig met het inschrijven voor nieuwe beauty-beurzen en met castings voor kappers, die onze Hair Jewel en Clipin straks gaan demonstreren. Ondertussen werd er hard gewerkt aan de nieuwe KILLON showroom, waarvan de verbouwing als een trein gaat en helemaal op schema ligt. Kortom: we kunnen niet wachten om in het nieuwe jaar nog meer dan ooit te stralen met onze compleet vernieuwde lijn.

In de vorige blog hadden we ook al aangekondigd dat 2018 in het teken zal staan van inspireren, waarbij onze nieuwe showroom een heus inspiration center wordt. Daar willen we in dit schrijven meteen een start mee maken door de nieuwe haartrends voor de komende jaargetijden te signaleren.

Zo wordt een middenscheiding met weinige volume bovenin helemaal je van het. Die stijl zag je eind vorig jaar al op de catwalks van de grote mode-ontwerpers. Ook is het een trend om de haren helemaal strak naar achteren te trekken, waardoor je hele gezicht en de oren zichtbaar zijn. Laten zien wie je bent als vrouw wordt dit jaar nog belangrijker!

Daarnaast is lang haar op één lengte het helemaal. Ook aan de voorkant mag je haar lang zijn. Met onze geweldige, kwalitatief hoogstaande Extensions bereik je dat resultaat in een handomdraai.

En nu we het toch over Extensions hebben; alle grote mode-shows en award-shows als Golden Globe en Grammy Awards lieten zien dat modellen en celebs gretiger dan ooit gebruik maken van Extensions.

Wij juichen die ontwikkeling natuurlijk van harte toe. Net als dat we de rest van het jaar omarmen. Zullen we gewoon een groepshug met 2018 doen?

Why not?

Love, KILLONKILLON 100% Real Indian Hair

De Hair Jewel en Clipin Extension zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van 100% Indiaas haar. Ze zijn te verkrijgen in verschillende structuren, lengtes en kleuren. De producten zijn zorgvuldig geselecteerd en bovendien ook nog bijzonder scherp geprijsd. Welke look je ook kiest, met KILLON als verleidelijk wapen, krijg je de wereld aan je voeten.

Contact

KILLON
Banstraat 22 Huis
1071 JZ Amsterdam
info@killonbeauty.com

Direct contact