Killon 2.0

Killon 2.0

Het jaar 2016 zal voor ons te boek staan als het jaar dat we het hebben geflikt! In ruim zes maanden tijd zijn we van een veelbelovende Hair Extension brand getransformeerd naar een merk dat alles in huis heeft om internationaal te gaan shinen. 

Wat gebleven is, is de topkwaliteit van het haar dat we voor onze producten gebruiken, maar verder is alles, maar dan ook alles NIEUW! Van de hagelwitte verpakkingen tot de nieuwe producten als de innovatieve Flipin, een Hair Jewel in de breedste zin van het woord. En van de KILLON Brush, een borstel die zowel je Extensions als echte haar in topconditie houdt tot de nieuwe kleuren haar, die een fantastische aanvulling zijn op de al bestaande collectie.

Maar wat ook nieuw is, en dat je misschien niet kunt zien, maar wel kunt voelen, is het nieuwe elan van KILLON. Het elan dat we er helemaal voor gaan de komende tijd.

Waar we doelbewust aan gewerkt hebben, is om van KILLON een brand te maken dat omarmd wordt door zowel de hair stylists als de dragers van onze Extensions.

En wat we absoluut mee hebben, in ons streven om een veelbesproken merk te worden, is hoe de wereld anno nu tegen Extensions aan kijkt. Van de catwalks in Parijs, Londen en Milaan tot aan de rode lopers in Cannes, Hollywood en New York, Extensions zijn niet meer weg te denken bij de celebs, modellen en artiesten die ertoe doen in 2016.

Op dit moment leggen we alleen nog de laatste hand aan de website van KILLON, een website waar zo lang en minutieus aan gewerkt wordt omdat het de portal moet worden waarop alles tezamen komt. Voor een bestelling verzoeken we je telefonisch contact op te nemen.

Veel liefs KILLON



KILLON 100% Real Indian Hair

De Hair Jewel en Clipin Extension zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van 100% Indiaas haar. Ze zijn te verkrijgen in verschillende structuren, lengtes en kleuren. De producten zijn zorgvuldig geselecteerd en bovendien ook nog bijzonder scherp geprijsd. Welke look je ook kiest, met KILLON als verleidelijk wapen, krijg je de wereld aan je voeten.

Contact

KILLON
Banstraat 22 Huis
1071 JZ Amsterdam
info@killonbeauty.com

Direct contact