Inspiration - the key to everything

Inspiration - the key to everything

Inspiratie. Het is de basis van alles; het is datgene dat je drijft. Zeker wanneer het aankomt op (hair)styling en fashion is inspiratie van onschatbaar groot belang. Want, hoe onderscheid je jezelf? Wat maakt jou nu echt jou? Kam je bijvoorbeeld alle modebladen door en besteed je al je vrije tijd aan windowshoppen (én winkelen)? Of put jij inspiratie uit totaal andere dingen als kunst, interessante mensen die je op straat tegenkomt of bijvoorbeeld de eigenzinnigheid van je kids? Wat het ook is en hoe je er aan komt maakt niet uit, zolang het je maar helpt het beste uit jezelf te halen en je goed te voelen bij je uiterlijk. Want dat is een groot deel van het goed voelen over jezelf!

Bij KILLON proberen we je altijd te inspireren. Met advies, voorbeelden, workshops, topper hair parties and so on. Zit je nog in dubio over een goede najaarslook? Onze website en facebookpagina is altijd up-to-date wat modetrends betreft, dus neem zeker even de tijd om onze laatste haarkleuren te bekijken.

Tot slot nog twee mooie websites voor alles op het gebied van haarstyling vol makkelijke  tutorials, originele hairdo's , tips (bijvoorbeeld voor het stylen van krullend haar) en advies over van alles en nog wat (wat is de beste haarborstel en meer van dit soort handige adviezen!).

www.hairromance.com

www.dekapper.biz/nl

Kijk rond, laat je inspireren en haal het beste uit jezelf én je haar!

Love, KILLON




KILLON 100% Real Indian Hair

De Hair Jewel en Clipin Extension zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van 100% Indiaas haar. Ze zijn te verkrijgen in verschillende structuren, lengtes en kleuren. De producten zijn zorgvuldig geselecteerd en bovendien ook nog bijzonder scherp geprijsd. Welke look je ook kiest, met KILLON als verleidelijk wapen, krijg je de wereld aan je voeten.

Contact

KILLON
Banstraat 22 Huis
1071 JZ Amsterdam
info@killonbeauty.com

Direct contact