Het is ons gelukt

Het is ons gelukt

Je had erbij moeten zijn. Toen we voor het eerst onze nieuwe producten met de nieuwe verpakking in onze handen hielden, gingen we helemaal uit ons dak!

We hebben gesprongen,  gelachen, gehuild. Het laatste van vreugde. En van trots. Wat waren we blij hiermee. Het was alsof alle spanningen en alle stress, die nu eenmaal hand in hand met belangrijke veranderingen gaan, er in een keer uitkwamen.

Sorry dat jullie zo lang niets van ons gehoord hebben, maar de afgelopen maanden hebben we ons puur op de nieuwe producten en de nieuwe veranderingen bij KILLON gestort. We hebben dag en nacht gewerkt om  te realiseren wat we ons in hoofd hadden. Om van KILLON een glamourmerk van internationale allure te maken. En we kunnen je verzekeren: dat is ons gelukt!

Van een aantal gerenommeerde hair stylists uit het buitenland kregen we alleen maar lovende berichten over KILLON terug. Dat was goed voor de test, en straks goed voor de testimonials op onze nieuwe site (daarover in een latere blog meer), maar voorlopig richten we ons op het thuisland.

KILLON Flipin en KILLON borstel

We gaan jullie namelijk blij maken. Want hier zijn ze dan, de eerste foto’s van de Flipin, het jongere, hippere, easier going zusje van de Clipin en van de KILLON borstel. Een borstel met unieke, zachte haren, die de extensions maar ook het eigen haar in optimale conditie houden. Zelfs na een paar keer borstelen merk je al hoe fijn je haar dat vindt.

Nieuwe, klasse producten vragen om een nieuwe, klasse verpakking. En ook die hebben we verwezenlijkt, waarbij wit, straks, stoer en design onzer nieuwe toverwoorden zijn.

Maar de grootste prestatie die we hebben geleverd, zit ‘m het cijferwerk achter de schermen. Voor wat we bieden, hebben we de prijzen ongehoord laag gehouden. In ieder geval voor Nederland, voor jullie.

Als dank voor het vertrouwen in ons.

Blijf de site en de blog volgen. Zeker ook voor het precieze moment waarop de nieuwe producten verkrijgbaar zijn.



KILLON 100% Real Indian Hair

De Hair Jewel en Clipin Extension zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van 100% Indiaas haar. Ze zijn te verkrijgen in verschillende structuren, lengtes en kleuren. De producten zijn zorgvuldig geselecteerd en bovendien ook nog bijzonder scherp geprijsd. Welke look je ook kiest, met KILLON als verleidelijk wapen, krijg je de wereld aan je voeten.

Contact

KILLON
Banstraat 22 Huis
1071 JZ Amsterdam
info@killonbeauty.com

Direct contact