Hart onder de riem

Hart onder de riem

Beste haarprofessional,

Dit keer geen nieuwsbericht van KILLON, maar een persoonlijk bericht van mij. Het zal je niet onbekend in de oren klinken dat de afgelopen dagen van alles door me heen is gegaan. Want dat is natuurlijk een neveneffect van minder in de actie zijn. Dat je opeens zeeën van tijd krijgt om te denken. 

De laatste dagen las ik op social media berichten van kappers en haarstylisten die hun hart lieten spreken. Die in vertwijfeling waren, strijdvaardig waren, verdrietig waren, die zich zorgen maakten en met heel veel vraagtekens zaten. Omdat ik de laatste jaren zo close ben geweest met haarprofessionals zoals jij, voelde ik elk bericht binnen komen bij me. Als ik al die vragen had kunnen beantwoorden in de reacties dan was ik er voor gaan zitten. Maar helaas weet ik net zo veel of net zo weinig als jij. Maar waarom ik dit bericht schrijf, is omdat ik wil dat je weet dat wat er ook gebeurt je als kapper altijd kapper zult blijven. Dat zal niemand je ooit af kunnen nemen. Een geweldig trots en ook noodzakelijk beroep, want mensen mooi maken, mooie kapsels geven, zal van alle tijden zijn. In fijne tijden en minder fijne tijden.

En wat ik ook weet, is dat positief denken in deze barre periode niets te maken heeft met de kop in het zand steken. Vanmorgen las ik dat de kanalen in Venetië kraakhelder zijn, waarin je de vissen kunt zien zwemmen en alleen omdat er geen boten in varen. Ik las een schitterend stuk van een Italiaanse psycholoog die schreef: 'Darwin zei: niet de sterkste of de meest intelligente overleven, maar diegene die zich het beste kunnen aanpassen aan veranderingen. Dit is een moment om onze mee-verander-spieren weer eens flink te trainen. Ook kunnen we ontdekken dat onze acties invloed hebben om de mensen om ons heen. We zijn van elkaar onafhankelijk. Het virus vraagt zorg voor elkaar en onszelf even iets ontzeggen om voor de zwakkeren zorg te dragen. The Survival Of The Kindest!

En dat is de wezenlijke reden waarom ik je dit wilde schrijven. Om je niet alleen heel veel sterkte en wijsheid voor de komende tijd te wensen, maar ook heel veel genegenheid voor je omgeving. Uiteindelijk krijg je daar echt het meeste voor terug.

Veel liefs,

Anouk Boereboom, founder KILLON KILLON 100% Real Indian Hair

De Hair Jewel en Clipin Extension zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van 100% Indiaas haar. Ze zijn te verkrijgen in verschillende structuren, lengtes en kleuren. De producten zijn zorgvuldig geselecteerd en bovendien ook nog bijzonder scherp geprijsd. Welke look je ook kiest, met KILLON als verleidelijk wapen, krijg je de wereld aan je voeten.

Contact

KILLON
Banstraat 22 Huis
1071 JZ Amsterdam
+31 (0)20 20 44 530
info@killonbeauty.com

Direct contact