Goodbye 2014! Hello 2015

Goodbye 2014! Hello 2015

Een succesvol bewogen jaar 2014 bijna ten einde. Met de feestdagen als laatste horde, op naar een fris, nieuw en onbeschreven 2015. De tellers weer op nul, klaar voor een nieuwe start.
  
Dit jaar heeft voor KILLON in het teken gestaan van deelname aan diverse consumenten- en vakbeurzen als The Hair Project (Rotterdam), Beautybeurs (Utrecht), Uiterlijke Verzorging (Hardenberg) en Love & Marriage beurs (Amsterdam).

Hiernaast hebben we vele succesvolle Topper Hair Parties gehouden bij kapsalons en consumenten. Iets dat we graag verder wensen uit te bouwen in 2015. Dus meld je snel aan om samen met KILLON een gezellige 'girls night out' avond te organiseren
 
Zowel intern als extern is hard gewerkt aan verdere verbetering van de kwaliteit en het serviceniveau. Extra leveranciers zijn geselecteerd en het KILLON-team is uitgebreid. De website is verbeterd, zodat nog makkelijker kan worden besteld en de gehele order automatisch, dus sneller en beter, kan worden verwerkt.

Goed, wat een opsomming weer van mooie gebeurtenissen en ervaringen. We zijn apentrots dat je KILLON gevonden hebt. Geef deze kerst en oud&nieuw een finishing touch en verblijdt je klanten, jezelf en je vriendinnen met een sprankelend en warme KILLON look. Knal samen het oude jaar uit en verleidt 2015!

Namens het gehele KILLON-team dank voor het fantastische jaar 2014. We zien je in het nieuwe jaar graag weer terug op onze Website en Facebook.

KILLON, dangerously beautiful



KILLON 100% Real Indian Hair

De Hair Jewel en Clipin Extension zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van 100% Indiaas haar. Ze zijn te verkrijgen in verschillende structuren, lengtes en kleuren. De producten zijn zorgvuldig geselecteerd en bovendien ook nog bijzonder scherp geprijsd. Welke look je ook kiest, met KILLON als verleidelijk wapen, krijg je de wereld aan je voeten.

Contact

KILLON
Banstraat 22 Huis
1071 JZ Amsterdam
info@killonbeauty.com

Direct contact