Het gemak van  Flipin

Het gemak van Flipin

New Year, new you!

Dat is voor veel mensen het motto na de feestdagen. Massaal gaan we aan de detox, schrijven we ons in bij de sportschool en stoppen we met al onze slechte gewoonten. En denk je aan een nieuwe jij, dan denk je natuurlijk ook zeker aan je uiterlijk. Ook jij wil er toch op je best uitzien zonder daar al te veel tijd aan kwijt te zijn?

Speciaal voor alle vrouwen met een volle agenda en een druk sociaal leven is er nu dan ook de Flipin Hairextension. Met dit haarstuk creëer je een droomkapsel in een handomdraai! En of je nu voor volumevermeerdering of verlenging gaat, beide is mogelijk met dit topproduct.

Wat is de Flipin en hoe werkt het?

De Flipin is een haarstuk bevestigd aan een draad. Het is een grote extension, waardoor je slechts één laag hoeft aan te brengen, in tegenstelling tot de reguliere Clipin Extensions die je stuk voor stuk vastklikt in je haar. Het voordeel is dat je sneller klaar bent met vastzetten en loshalen. Je haar zal er binnen een minuut vol en gezond uitzien zonder dat iemand merkt dat je de Flipin draagt.

Daarbij kun je deze extension gewoon meestylen met je eigen haar. Denk aan krullen, stijlen, verven: alles is mogelijk met dit product vervaardigd uit honderd procent menselijk haar van hoge kwaliteit. En bij hairextensions is het echt waar je zelf de voorkeur aan geeft: de Clipin oogt nét iets natuurlijker, aangezien deze meer verspreid door het haar wordt aangebracht, de Flipin geeft een nagenoeg gelijk ogend natuurlijk resultaat in een stuk minder tijd. De keuze is aan jou!

Au naturel!

Bij KILLON staan we voor natuurlijkheid en willen we beschadigingen van het haar te allen tijde voorkomen. De Flipin zal (net als onze andere producten) je eigen haar niet beschadigen, aangezien je deze dagelijks vastklikt en loshaalt. Zo kan je eigen haar gewoon doorgroeien, wel zo fijn! Mocht je nu liever een permanente versie willen, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Informeer hiervoor even naar de mogelijkheden.

Naar verwachting is de Flipin Extension volledig leverbaar vanaf het voorjaar, dus houd onze mailings en website goed in de gaten om ook kennis te maken met deze aanvulling op ons assortiment!

Create your best self met KILLON!

Lots of love.



KILLON 100% Real Indian Hair

De Hair Jewel en Clipin Extension zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van 100% Indiaas haar. Ze zijn te verkrijgen in verschillende structuren, lengtes en kleuren. De producten zijn zorgvuldig geselecteerd en bovendien ook nog bijzonder scherp geprijsd. Welke look je ook kiest, met KILLON als verleidelijk wapen, krijg je de wereld aan je voeten.

Contact

KILLON
Banstraat 22 Huis
1071 JZ Amsterdam
info@killonbeauty.com

Direct contact