"Die boom begint gewoon al te herfsten!" Die term kende ik niet, maar ik wist meteen wat mijn vriendin bedoelde toen ze vorige week bij mij in de auto zat. De zomer van 2013 is voltooid verleden tijd. We hadden het mooie weer voorzichtig omarmd, maar lijken het met kinderlijk gemak weer los te laten. De herfst dringt zich aan ons op. De bladeren verkleuren aan de bomen. Boodschappen doen we tussen de regenbuien door. De jassen worden weer van zolder gehaald.

En toch moet ik bekennen dat ik het heerlijk vind! Is het uit melancholische hang naar de zomer dat ik de verwarming zo lang mogelijk uit laat staan? Of is het de charme van met een kleedje op de bank?

De herfst issues van de glossy magazines zijn weer op de mat gevallen. De nieuwe trends bezorgen weer zoveel inspiratie voor het komende seizoen! 's Avonds lekker met een kop thee of glas wijn je zojuist gespotte items bewonderen of ze online kopen. Geen do's en don't's zijn mij meer vreemd. En geen bankrekening is meer veilig...Het is tijd voor de herfst kleuren Clipin Extensions.

De seizoenen leven in de mensen mee. In de lente komen we langzaam tot bloei, om uitbundig naar buiten te treden in de zomer. De herfst biedt rust en inkeer na een periode vol kleur en leven. De donkere winterdagen brengen en houden ons binnen. Niet alleen in huis, maar berusting in gevoel gedachten, waar we eindelijk aan toe lijken te komen. Om na de koude, maar intieme tijd weer nieuwsgierig te worden naar de geluiden van buiten. Wat natuurlijk een voordeel is met vier seizoenen: ze vragen om 4- seizoenen-garderobes!

Ik heb mijn lievelings wollen shawl alweer omgehad! Heerlijk! En laat ik nou net die nieuwe winterlaarsjes van Isabel Marant op het oog hebben! Die moeten vast heel raar hebben gestaan onder een bikini. Of toch die Mulberry tas? Combineren kan misschien ook! En, en, en...