KILLON Beauty maakt het leven lichter met vier nieuwe kleuren!

KILLON Beauty maakt het leven lichter met vier nieuwe kleuren!

Het zijn de donkere dagen voor Kerst. Wat een geweldige timing om ons leven lichter te maken!  Met kleur op onze wangen van trots voegen we vanaf vandaag vier nieuwe kleuren aan ons reeds rijk geschakeerde haar-pallet toe.

Te beginnen met een schitterende zilvergrijze kleur. Hoe gaaf en zelfbewust is het niet om met lange grijze lokken de feestdagen in te gaan? KILLON Beauty heeft die kleur. En als je die tint ziet, ben je meteen verliefd!

Ook heel sexy is de intens lichtblonde kleur (kleur 60) die we introduceren. Je zou haast van engelenhaar kunnen spreken, zo licht is het. Als je die kleur haar hebt, dan weet je zeker dat je  waar je ook gaat of staat bewonderende blikken krijgt.

Om in te kunnen haken op de trend van meerkleurig haar brengen we nu ook kleuren in de mix, een combinatie van twee kleuren uit ons assortiment, blond (kleur 613) en donkerblond (24) en een bijzondere assige tint, waardoor donkerblond haar het effect van verschillende tinten highlights krijgt. Zoals al onze kleuren van geen echt te onderscheiden!

In deze vroege decembermaand bekent KILLON Beauty kleur en weten we zeker dat – hoewel er nog geen cijfers van zijn – extensions niet meer weg te denken zijn uit welk modebeeld dan ook. Het is nog geen tijd voor champagne, maar daar drinken we alvast een glas op!

With love,

KILLON Beauty

♥♥KILLON Hair Jewel en Clipin Extensions

De Hair Jewel en Clipin Extensions van KILLON zijn te verkrijgen in verschillende structuren, lengtes en kleuren. De Hair Jewel en Clipin Extensions zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van 100% Indiaas haar. De stevige clips en het draad maken het makkelijk de Extensions zelf in te zetten.

Contact

KILLON
Banstraat 22 Huis
1071 JZ Amsterdam
+31 (0)20 20 44 530
info@killonbeauty.com