Extensions in de breedte

Extensions in de breedte

Als je in het Engelse woordenboek kijkt, dan vind je onder Extensions ook de vertaling 'uitbreiding'. En dat is precies waar we deze zomer mee bezig zijn geweest. Met het merk KILLON verder uit te breiden. Letterlijk en figuurlijk!

We hebben geweldig nieuws. Er komt namelijk begin volgend jaar een KILLON showroom, waar klanten naartoe kunnen gaan om zelf de Extensions te zien, te voelen en te ondergaan.

En of dat geen uitbreiding van formaat is, zijn we ook nog een samenwerking aangegaan met het stijlvolle hair coloring & beauty merk Jean Paul Myne. In dit geval is 1 plus 1 drie. Want Jean Paul Myne produceert de beste haarverzorgings- en kleur-producten, die bovendien zeer geschikt zijn voor Extensions. Is dat nieuws of niet?

Ondertussen hebben we deze geweldige nieuwe website, waar alle kinderziektes uit verdwenen zijn, kunnen we nieuwe kleuren presenteren, hebben we een KILLON brush die door velen wordt gezien als een absolute must-have en blijkt het jongere zusje van de Clipin, de Flipin, een groot succes te zijn.

Ja, wat een feest is het om met dit KILLON aan de slag te gaan. Zo zijn we ons op dit moment aan het oriënteren op de beurzen waar we dit najaar willen stralen. We zouden het super vinden om jou te mogen begroeten in onze stand! We houden je op de hoogte van waar we te zien zijn.

Wat KILLON betreft wordt het in ieder geval een winter vol Extensions, in de breedste zin van het woord...

Love KILLON



KILLON 100% Real Indian Hair

De Hair Jewel en Clipin Extension zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van 100% Indiaas haar. Ze zijn te verkrijgen in verschillende structuren, lengtes en kleuren. De producten zijn zorgvuldig geselecteerd en bovendien ook nog bijzonder scherp geprijsd. Welke look je ook kiest, met KILLON als verleidelijk wapen, krijg je de wereld aan je voeten.

Contact

KILLON
Banstraat 22 Huis
1071 JZ Amsterdam
info@killonbeauty.com

Direct contact